Termeni si conditii

Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Lanseaza comanda
VirtueMart
Cosul este gol.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabili site-ului www.artis-flower.ro Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site  implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.


DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul site-ului www.artis-flower.ro este proprietatea S.C. ELKAM DECOR S.R.L., aceasta incluzand imagini, texte, programe, simboluri si orice alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

CONFIDENTIALITATE

Informatiile furnizate catre www.artis-flower.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.www.artis-flower.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.www.artis-flower.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.artis-flower.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale, fotografiile din site au titlu informativ. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.artis-flower.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original. Puteti comanda orice fel de buchet sau aranjament floral in functie de dorinta dumneavoastra si in functie de disponibilitatea de pe stoc a florilor noastre.De asemenea, www.artis-flower.ro poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile.

PRETUL PRODUSELOR

Firma noastra momentan nu este platitoare de TVA, motiv pentru care am configurat magazinul cu TAXA TVA = 0.

Fiecare produs afisat spre comercializare este insotit de pret. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul final pentru produs si/sau disponibilitatea produsului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic comanda poate fi anulata fara alte instiintari. www.artis-flower.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

LIVRAREA

www.artis-flower.ro livreaza comenzile in intervalul specificat la fiecare produs in parte, daca plata a fost confirmata, sau la o data  specificata de client.

TAXE SUPLIMENTARE

Preturile produselor de pe site sunt finale.

Livrarea produselor se efectueaza prin serviciul de curierat rapid URGENT CURIER, cu plata taxelor de catre client, termenul de livrare fiind de maxim 48h. Taxa de transport prin serviciul URGENT CURIER se va plati direct agentului de la firma de curierat. Pentru informatii suplimentare despre tarife, va rugam sa accesati site-ul www.urgent-curier.roGARANTII

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.   Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea site-ului. www.artis-flower.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate deja de www.artis-flower.ro, dar nu si alte despagubiri.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Ordonanta de Guvern nr.21/1992, Legea 449/2003 si Ordonanta de Guvern nr.174/2008.La solicitatarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elemente de identificare ( serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copii de pe factura fiscala si certificatul de garantie.In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate expeditorului/solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Orice reclamatie se poate face doar in scris la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar eventuale returnari de bani, urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii reclamatiei prin e-mail, de catre S.C. ELKAM DECOR S.R.L.

Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000, Capitolul.3, Articolul 13. : In cazul în care cartea de credit a unui consumator se dovedeşte că a fost utilizată în mod fraudulos pentru achitarea preţului unui contract la distanţă, sumele vărsate ca plată vor fi recreditate sau restituite consumatorului potrivit reglementărilor specifice acestor sisteme de plată.


CONDITII LEGALE

Site-ul www.artis-flower.ro  functioneaza conform legilor Statului Roman si este un proiect care apartine in totalitate S.C. ELKAM DECOR S.R.L.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre www.artis-flower.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale  din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu  lansarea si cumpararea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Autentificare


Suport online


Click pe imagine pentru a ne contacta pe Yahoo Messenger.