Retur

Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Lanseaza comanda
VirtueMart
Cosul este gol.

Retur

   Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 (r1) privind regimul juridic al contractelor la distanta, Capitolul 2, Articolul 7, litera a), aprobata cu modificari Ordonanţă de urgenţă nr. 174 din 19/11/2008, pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind protecţia consumatorilor: Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă  pentru produse, de la data primirii lor de către consumator. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

   Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Capitolul 2, Articolul 10, litera c) : Consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

   In concluzie, se pot returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna.

   Orice reclamatie se poate face doar in scris la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar eventuale returnari de bani, urmand acestor reclamatii se vor face in maxim 30 de zile de la confirmarea scrisa a primirii reclamatiei prin e-mail, de catre S.C. ELKAM DECOR S.R.L.

   Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa S.C. ELKAM DECOR S.R.L, Bd.C-tin Brancoveanu nr.13, Sector 4, Bucuresti, prin orice firma de curierat rapid, insa nu si prin Posta Romana ( deoarece aceasta nu livreaza la sediu ).

   Transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.

   In colet se vor afla toate documentele initiale, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

   Coletul trebuie trimis la sediul S.C. ELKAM DECOR S.R.L in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.

   Suma platita va fi rambursata integral clientului  in termen  30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.