Flori

Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Lanseaza comanda
VirtueMart
Cosul este gol.

Flori

Ce poate fi mai delicat si mai frumos pe  Pamant ca o floare? Cine ne bucura vara de vara cu mirosul si abundenta de boboci si in final transformandu-se in flori? Care este cel mai bun mod de a ne exprima sentimentele, emotiile? Da, ati ghicit,  florile.

Flori

Florile poarta semnificatii complexe si subtile, astfel simplul gest de a oferi o floare este echivalentul a o mie de cuvinte. Cea mai simpla si eficienta modalitate de a-i arata persoanei iubite ca o apreciem este aceea de a-i oferi un buchet de flori. Florile sunt nelipsite de la evenimentele importante din viata noastra cum este o nunta, o sarbatoare sau o onomastica. Sunt flori care se daruiesc intre prieteni si flori oferite cu fast pentru un cadru deosebit.

Trandafiri

trandafiriTrandafirii sunt florile cu cea mai mare incarcatura emotionala, cu mirosul cel mai puternic si placut, capabili de a transmite sentimente ce nu pot fi descrise prin intermediul cuvintelor. Toate aceste caracteristici le-au adus, pe merit, titlul de "Floarea Regina". Nici o alta floare nu transmite la fel de bine ca trandafirii sentimente puternice precum cel de iubire pura, gelozie sau iubire pasionala.

Orhidee

orhideeFara drept de apel, orhideele sunt cele mai numeroase dintre plantele cu flori si cele mai elegante. In prezent, in toata lumea sunt cunoscute peste 25.000 de specii de orhidee. Acestea au dimensiuni variabile existand flori foarte mici cat si flori de dimensiuni fabuloase. Acestea sunt fie solitare, fie grupate in inflorescente racemoase. Mirosul acestora difera in functie de specie, unele orhidee avand un miros puternic altele nefiind parfumate deloc. Frunzele sunt de culoare verde intens iar unele specii prezinta anumite pete.

Crini

criniCrinii au o tija lunga, cu frunze subtiri, cu pana la opt boboci de flori mari, cu sase petale de culoare alba, roz, rosie, galbena sau portocalie, ce au o nuanta mai intensa pe partea lor interioara. Exista mai multe specii de crini, peste 100, unii crini fiind salbatici ce cresc, in general, in emisfera nordica, aici fiind aria de raspandire a acestor flori. Ei se clasifica dupa felul in care sunt asezate florile fata de axul inflorescentei si dupa forma.