Cum platesc

Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Lanseaza comanda
VirtueMart
Cosul este gol.

Cum platesc

PLATA PRODUSELOR

Puteti plati în doua moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

1. plata la livrare, ramburs

2. plata cu ordin de plata ( virament bancar)

 

Momentan firma noastra nu este platitoare de TVA, motiv pentru care am configurat magazinul cu TAXA TVA=0, preturile produselor fiind finale.

1.Plata la livrare, ramburs. Daca alegeti plata ramburs, contravaloarea produselor cumparate  se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.


2. Plata cu ordin de plata sau virament bancar se va efectua conform facturii proforme primite pe e-mail si dupa confirmarea existentei pe stoc a produselor de catre un reprezentant artis-flower.ro, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea intrarii banilor in contul nostru bancar. De asemenea, pentru a eficientiza livrarea avem rugamintea sa trimiteti confirmarea platii pe e-mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefonic la numerele de telefon 0733.406.249  sau 0768.919.058, iar  la detalii plata sa treceti numele de pe care ati dat comanda pentru a putea verifica plata in timp util.

Plata se va efectua către S.C. ELKAM DECOR S.R.L.

C.U.I.28562831

Cont IBAN : RO48UGBI0000732001257RON

Banca: GARANTI BANK

 

  •  In cazul in care se doreste comandarea unor produse pentru evenimente (nunta, botez) in momentul comenzii ferme  exista posibilitatea achitarii unui avans de 40% din valoarea totala a comenzii  cu numerar,  prin transfer in contul nostru bancar sau prin card. Diferenta de plata se va achita la incheierea evenimentului. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0733.406.249 sau 0768.919.058.

            

            Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

            Va multumim.