Cum cumpar?

Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Lanseaza comanda
VirtueMart
Cosul este gol.

Cum cumpar?


COMANDA:

1. Online

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului "Adaug în cos". Puteti continua cumparaturile in cazul in care doriti. Cand ati terminat apasati butonul "Lanseaza comanda" (dreapta sus).

In pagina "Verificare comanda" verificati produsele comandate si  daca adresa de facturare/livrare este corecta si completa. Daca nu este puteti face eventualele modificari. In cazul in care adresa de livrare difera, va rugam sa o adaugati.

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un reprezentant artis-flower.ro sa poata lua legatura cu dvs.

Continuati procesul de cumparare  si parcurgeti pagina de comanda.

In urma finalizarii comenzii si a lansarii de catre dumneavoastra a formularului de comanda,un reprezentant artis-flower.ro va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va oferi informatii cu privire la livrarea ei.

 

In cazul in care platiti prin  card  completati fomularul procesatorului si asteptati mesajul "Plata s-a efectuat cu succes, va multumim...".

In acest moment suma este blocata in contul dumneavoastra, iar debitarea contului se va face dupa livrarea produselor comandate.

2. Telefonic

Puteti efectua comenzi si telefonic sunand la unul din numerele de  telefon 0733.406.249 (Vodafone) sau 0768.919.058 (COSMOTE) si un  reprezentant artis-flower.ro va prelua comanda dvs.  si va oferi  detaliile necesare pentru livrare.

Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 10.00- 18.00.

In afara acestor  ore va rugam sa utilizati varianta de comanda online sau sa reveniti.

 


TERMENUL DE EXECUTIE


Flori pentru evenimente

Comenzile pentru aranjamente florale pentru evenimente se efectueaza cel tarziu cu 10 zile inaintea evenimentului, in caz contrar nu va garantam executarea acestora in timp util.


Accesorii pentru nunta/botez

Termenul de executie a comenzilor in  functie de tipul produsului comandat si tipul de personalizare (in cazul produselor de papetarie) este intre 1 si 14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre un reprezentant  artis-flower.ro. Se pot prelua comenzi si la urgenta, insa numai dupa confirmarea termenului de livrare de catre un reprezentant  vanzari.

Orice comanda primita va fi procesata in maxim 2 zile lucratoare, in acest termen urmand a se primi si o confirmare din partea noastra impreuna cu proforma pentru produsele comandate.

 

 

MODALITATI DE LIVRARE SI TRANSPORT

Flori pentru evenimente

Livrarea se efectueaza in functie de data evenimentului, la cererea clientului.

 

Aranjamente florale

In prezent livrarile pentru aranjamente florale se efectueaza doar in Bucuresti. Pentru a nu strica surpriza, nu se va divulga destinatarului scopul real al livrarii. Florile vor fi ambalate in folie de plastic sau in cutie de carton, in functie de stocul disponibil la acel moment.

Livrarile la aceasta categorie se efectueza de luni pana vineri inclusiv, in termen de maximum 2 zile lucratoare de la confirmarea intrarii banilor in contul nostru bancar. In cazul in care anumite flori sau accesorii necesare alcatuirii acestor buchete si aranjamente nu sunt pe stoc, artis-flower.ro isi rezerva dreptul de a  inlocui aceste flori sau produse cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original.


Accesorii pentru nunta/botez ,  fantani arteziene de interior si ciocolata


Produsele comandate se livreaza in toata tara, printr-o firma specializata de curierat rapid, in functie de modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

Livrarea produselor se efectueaza prin serviciul de curierat URGENT CURIER,cu plata taxelor de catre client, termenul de livrare fiind de maxim 48h.Taxa de transport prin serviciul URGENT CURIER  se va plati direct agentului de la firma de curierat. Pentru informatii suplimentare despre tarife, va rugam sa accesati site-ul www.urgent-curier.ro


In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, curierul va contacta clientul din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Livrarile de efectueaza de luni pana vineri inclusiv.RETURNAREA PRODUSELOR

 

Accesorii pentru nunta/botez si fantani arteziene de interior

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne scrieti un e-mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Returnarea este posibila in urmatoarele conditii:

    ·Returnarea trebuie notificata in scris, prin e-mail sau telefonic in maxim 48h de la primirea produselor.
    ·Produsul nu prezinta urme de utilizare.
    ·Produsul este returnat in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.


Returul produselor se supune Ordonantei de Guvern nr. 130 din 31 august 2000  privind regimul juridic al contractelor la distanta,aprobata cu modificari prin Legea nr.51/2003.
Consumatorul poate returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe legate de returnare a produselor.Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar artis-flower.ro va fi exonerat de orice responsabilitate. Artis-flower.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

De asemenea,conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Capitolul 2, Articolul 10, litera c) : Consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

   In concluzie, se pot returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna.
 In cazul  aranjamentelor florale, in cazul in care livrarea nu este posibila din motive intemeiate, contravaloarea lor se va returna prin transfer bancar.